ငါးေပါင္းဖို႔အတြက္လိုအပ္တဲ့ပစၥည္းေတြပါ။
-ၾကက္သြန္ျဖဴ
-ဂ်င္း
-သံပုရာသီး
-ရွမ္းနံနံ
-ပ်ားရည္
-ခရမ္းခ်ဥ္သီး
-ဆား
-ဆႏြင္းမႈန္႔
-အခ်ိဳမႈန္႔ တို႔ပဲျဖစ္ပါတယ္....
တီလားပီးယား ငါးအနီကို မႊန္းျပီး ေရစင္စင္ေဆးထားပါတယ္....
ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔ဂ်င္းကိုေရာေထာင္းပါတယ္...
ရွမ္းနံနံကိုပါးပါးလွီးပါတယ္...
ငါးကို ဆား၊ဆႏြင္း ၊အခ်ိဳမႈန္႔၊ ပ်ားရည္၊ နဲ႔နယ္ပါတယ္...
ျပီးေတာ့ေထာင္းထားတဲ့ၾကက္သြန္ျဖဴရယ္ဂ်င္းရယ္ကိုအရည္ညွစ္ျပီးငါးမွာႏွံ႔ေအာင္နယ္ပါတယ္...
က်န္တဲ့အဖတ္ေတြကိုေတာ့ ငါးဗိုက္ထဲမွာထည့္ထားပါတယ္...
ရွမ္းနံနံလွီးထားတာကိုလဲ ငါးနဲ႔နယ္ပါတယ္...ဗိုက္ထဲမွာလဲထည့္ထားပါတယ္ရွင္.....
အားလံုးအဆင္သင့္ျဖစ္ျပီဆိုေတာ့မွ ေပါင္းအိုးထဲကိုထည့္
၁၅ မိနစ္ေလာက္ေပါင္း
ေပါင္းေနတဲ့အခ်ိန္မွာ ခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ႔သံပုရာသီးေလးကိုလွီးထားျပီး
႔ကဲ...........စားလို႔ရပါျပီရွင္......
ငါးေပါင္းကေလးစားရေအာင္
12:15:00 PM |
Labels:
ရွင္ေမႊးၾကဴရဲ႔မီးဖိုေခ်ာင္
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
အလည္လာရင္း ငါးေပါင္းေလး စားသြားပါတယ္..
ငါးေပါင္း ဟင္းနဲ႔ ေန႔လည္စာ စားသြားပါသည္ :P
Post a Comment